Talvikukkia 2021 (DIGITAALINEN)

6,00 

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen 122. joululehden päähaastattelussa tutustutaan Lumen Valo-yhtyeessä laulavaan kirurgi Aaro Haapaniemeen. Jouluisen raamattuopetuksen on kirjoittanut lähetystyöntekijä Kirsi Vimpari. Hartauksissa keskitytään uskoon, toivoon ja rakkauteen. Siionin kanteleen joululauluaarteen taustaa avaa kanttori Kullervo Puumala. Lasten joulumietteitä kuullaan Virossa työskentelevältä Oleniuksen lähettiperheeltä. He johdattelevat lukijat myös lasten jouluhartauden saloihin. Ohjeita joulupöydän keskusteluihin antaa psykoterapeutti Anja Nwose. Lisäksi lehden sivuilla tutustutaan kenialaiseen teekulttuuriin, käsitöihin ja jouluisiin mietelmiin.

Numeron päätoimittajana palveli Sleyn tiedottaja Martti Pyykönen ja toimitussihteerinä toimittaja Anna Sokka. Lehden graafinen asu ja taitto ovat Liisa Pitkärannan käsialaa.

Digitaalinen lehti on ladattava PDF-tiedosto ja siinä on 32 sivua.

HUOM! Saat latauslinkin välittömästi ostoksesi jälkeen. Huomaathan, että linkki toimii vain kerran. Lataa ja tallenna tiedosto turvalliseen paikkaan, jotta et hukkaa sitä.