Kirkon aarteita MAC

284,00 

Tuotetunnus (SKU): b0cc016dff72 Osasto:
 

Kuvaus

Kirkon aarteita (Luther CD v.3.0)

Kirkon aarteita on tietokonekäyttöön soveltuva teologian aarreaitta. Se sisältää kristillisen kirjallisuuden suomennettuja ja suomenkielisiä klassikoita ja tuoreita teologisia teoksia. Erinomaiset hakuominaisuudet helpottavat tekstikohtien löydettävyyttä ja niiden hyödyntämistä esimerkiksi puheiden valmistuksessa tai tutkimuksessa. Kokoelma sisältää Lutherin suomennetut teokset hyvin kattavasti, luterilaiset tunnustuskirjat sekä tekstejä luterilaisilta opettajilta.

Mukana on myös kaikkein varhaisimmat Uuden testamentin ulkopuoliset tekstit, Apostolisten isien kirjoitukset, sekä suuri määrä opetuksia kirkkoisiltä (muun muassa Ignatios, Cyprianus, Augustinus, Anselm). Evankelisen liikkeen tärkeimpien opettajien, Roseniuksen, Hedbergin, Bäckin ja Tammisen, teokset ovat mukana varsin kattavasti. Kokoelma sisältää myös useita Lutherin elämäkertoja, mainion Franz Pieperin Kristillisen dogmatiikan sekä professori Jukka Thurénin laatiman Uuden testamentin selitysteosten sarjan kokonaisuudessaan.

Katso koko kirjallisuusluettelo » 

Kirkon aarteita -kokoelmalle vetävät vertoja vain muutamat yliopistolliset kirjastot. Useimpia kirjoja ei enää saa ostettua kirjakaupasta ja jos saisi, loppusumma olisi valtava. Tämän teologian aarreaitan saat nyt kätevästi omalle PC- ja Mac-koneellesi!

 

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 5 × 2 × 0.5 cm