Totuus vai tehtävä? 33 kysymystä ja vastausta kristinuskosta

15,00 

Totuus vai tehtävä? on evankelisluterilaiseen uskoon sitoutuneiden teologien kirjoittama kristillisen uskon yleisesitys, jossa vastataan keskeisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin kristillisestä uskosta.

Kirjoituksissa käsitellään esimerkiksi Jumalan olemassaoloa, luomista, kärsimystä, kirkkoa, ihmeitä, rahaa, rukousta, perhettä, sakramentteja, sovitusta, tekoälyä, teknologiaa ja uskonnollisia ilmiöitä kuten joogaa.

Kirjoittajat:

Antti Koskenniemi

Erkki Koskenniemi

Anu Laine

Timo Nisula

Pasi Palmu

Jari Rankinen

Liisa Rossi

Elina Takala

Juhana Tarvainen (toimittaja).

”Aikamme myrskyjen keskellä tarvitaan kiinnittymistä Jumalan sanaan ja luterilaiseen uskoon. Kirja sisältää lyhyitä kirjoituksia uskosta ja elämästä, jotka tuoreesti, mielenkiintoisesti ja turvallisesti hahmottavat kristityn elämää nykymaailmassa. Kirja sopii jokaiselle, joka etsii kristityn reittiä nykyisessä katsomusten aallokossa. Kirjassa käsitellään suuri määrä tärkeitä aiheita, asiallisesti ja maltillisesti. Jumalan sanan pohjalta nostetut vastaukset ovat lyhyitä ja luettavia. Voin suositella tätä kirjaa lämpimästi”, kirjoittaa professori Seppo Suokunnas. 

 ”Sley-Media on julkaissut hienon kirjan. Evankeliumiyhdistyksen teologit käsittelevät uskon ja elämän kysymyksiä. Pidän kirjan ilmestymistä merkkitapauksena”, sanoo TT Reijo Arkkila.

Pehmeäkantisessa kirjassa on 184 sivua.

Sleyn tai Sleyn messuhteisön jäsen saa kirjan alennettuun 10 euron hintaan. Saadaksesi alennuksen tee tilauksesi Sley-Median tilaajapalveluun sähköpostitse (tilaajapalvelu@sley.fi) tai puhelimitse (040 700 7707).